Přijďte za námi na veletrh FOR BEAUTY – máme lístky zdarma a uvedeme novinku

Je to takový malý svátek pedikérek a manikérek i dalších zájemců o kosmetiku. A hlavně super příležitost, kdy se můžeme potkat naživo. Podzimní veletrh kosmetiky FOR BEAUTY se uskuteční v pátek a v sobotu 4. a 5. října 2024 na výstavišti v pražských Letňanech.

 

Bannery Bis Bis (900 x 540 px)

 

6 důvodů, proč jít na veletrh:

 

  • Osobní setkání s Kristýnou & týmem a růžovou rodinou Bis Bis

Na tohle se těšíme nejvíc! Že se s vámi, našimi růžkovkami, zákaznicemi a zákazníky, uvidíme naživo. Na místě bude zakladatelka Bis Bis Kristýna Vávrová a konzultantka Martina Gašparová, které vám představí všechny naše produkty. „Na stánku bývá skvělá atmosféra, nikdo se nemusí bát za námi přijít a zeptat se na cokoliv. A já se strašně ráda bavím s holkama-pedikérkama, protože sama pedikúru v salónu taky dělám, takže máme podobné starosti i radosti,“ říká Kristýna.

 

  • Novinka v nabídce Bis Bis

Letos uvedeme na veletrhu FOR BEAUTY novinku – masku proti pigmentovým skvrnám BIS ELEGANT. Přijďte se přesvědčit, co všechno maska umí. Ukážeme vám pozitivní změny pokožky a exkluzivně na veletrhu pro vás budeme mít vzorky.

 

  • Lístky na veletrh zdarma

Na veletrhu se sice platí vstupné, ale vy si s tím nemusíte lámat hlavu. My vás jako vystavovatelé na veletrh pozveme zdarma. Stačí jen vyplnit tuto registraci. ALE pozor, počet lístků zdarma je omezen, tak ať vám to neuteče.

 

  • Sleva pouze pro návštěvnice a návštěvníky veletrhu

Za návštěvu odměna! Každý návštěvník či návštěvnice našeho stánku od nás získá kupón na slevu 15 % na naše produkty. Slevu lze získat jen na veletrhu a bude platit týden. Takže už teď můžete prozkoumat náš e-shop, ať pak víte, jak se slevou naložíte.

 

  • Jedinečný náhled do zákulisí výroby kosmetiky

Kromě osobního setkání s Kristýnou u nás na stánku můžete na veletrhu zajít i na její speciální přednášku v rámci „Pedikérského dne“, který pořádá Česká podiatrická společnost. Název přednášky říká vše: Zákulisí výroby kosmetiky, mýty a tvrzení. Přednáška proběhne v pátek 4. října od 13:15 h.

 

  • Soutěž Beauty Foot Cup

Beauty Foot Cup je mistrovství ČR profesionálních pedikérů. A Bis Bis je letos mezi jeho hlavními partnery. Soutěž se uskuteční v sobotu 5. října právě na veletrhu a vy se můžete přihlásit anebo se přijít podívat jako diváci a kouknout pod ruce těm nejlepším!

 

Co se hodí vědět:

Kdy: pátek 4. října – sobota 5. října 2024, od 10:00 do 18:00 h

Kde: PVA EXPO PRAHA v Letňanech, Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany
        GPS: Loc: 50°7'41.662"N, 14°30'51.679"E

 

Jak se tam dostat:

Nejpohodlnější doprava do areálu PVA EXPO PRAHA je linkou metra C do stanice Letňany + pěšky cca 5 min. V bezprostřední blízkosti areálu je velké placené parkoviště.

 

Kde najdete stánek Bis Bis:

Náš stánek má číslo 6A17. Poznávací znamení je naše růžová barva.

 

A ještě jednou připomínáme: Lístky od Bis Bis najdete zdarma zde.

 

 

 

Zpět do obchodu