Berte všemi deseti: 30% sleva na sadu pro ruce + dárek

Ruku na srdce: pečujete o svoje ruce tak, jak si zaslouží? Aby byly čisté, hydratované a krásné a měli jste dobrý pocit každý den? Jestli ne, právě dnes to můžete změnit, a navíc výhodně. Sadu mýdla Bis Wash a krému Bis Silk teď pořídíte s superslevou 30 % a dárkem navíc – lakem na nehty Bis Nail Art Pink!

 

060_BISBIS_online_krem_na_ruce_a_lak_1200x628 kopie 3

 

 

Víte, že mezi mýdly jsou velké rozdíly?

 

Nejde totiž o to si ruce jen tak umýt, důležité také je, čím si je myjete a čím je ošetříte poté. Je to trochu jako s jídlem: můžete si dát instantní polévku anebo poctivě připravený vývar a zvážit, co tělu prospěje víc.

 

V Bis Bis jsme vyvinuli mýdlo a krém, které dají vašim rukám kompletní každodenní péči. Jsou vhodné pro všechny – ať si každou chvíli podáváte ruku s někým v kanceláři, anebo pracujete fyzicky.

 

Čím jsou mýdlo a krém Bis Bis výjimečné?

 

  • Mýdlo Bis Wash obsahuje extrakt z granátového jablka a speciální přírodní mycí složky, které pokožku rukou čistí, ale přitom nedráždí ani nevysušují. To je rozdíl oproti mnoha jiným mýdlům, které sice pokožku vyčistí, ale mají sklon pokožku vysoušet nebo dráždit. Bis Wash je chytřejší! A jako bonus má mýdlo jemnou vůni zeleného čaje z Francie. Olalala!

 

  • Krém Bis Silk tvoří z 95 % přírodní látky jako například mandlový a ovesný olej. Pokožku hydratuje a přitom udržuje v rovnováze i kožní mikroflóru. Krém má rovněž aroma francouzského zeleného čaje, tudíž vůně mýdla a krému se krásně podpoří.

 

 

Proč si pořídit sadu mýdla Bis Wash a Bis Silk?

 

  • Je pro všechny. Sada je to nejlepší, co svým rukám můžete každý den dopřát, čistí, hydratuje a regeneruje. Mýdlo i krém jsou vhodné pro všechny typy pokožky, včetně té extrémně namáhané.

 

  • Je cenově výhodná. Sadu nyní nabízíme s velmi výraznou slevou: 30 %. A upřímně vám povíme, proč je sleva tak vysoká: chystáme (nejen) pro tyto produkty nové etikety a obaly a chceme tak vyprázdnit sklady, aby byly připravené na novou várku produktů. Další příležitost, jak koupit tak kvalitní produkty s takovouto slevou jen tak nebude.

 

  • Je praktická. Mýdlo i krém jsou v nádobě s praktickou pumpičkou a budete nadšeni z toho, jak pohodlné to je. Ano, pumpičku známe od běžných mýdel nebo tělových mlék, ale mýdlo a krém, to je ta nejpraktičtější kombinace pro každodenní použití. Prostě to vše budete mít doslova „po ruce“.

 

  • Dostanete dárek. Jako bonus od nás dostanete lak na nehty Bis Nail Art Pink, abyste skvěle ošetřené ruce mohli ozdobit i stylovým lakem na nehty.

 

 

A co říkají ti, co už sadu každý den používají?

 

„To vaše mýdlo je fantastické, mám pocit čistých a zároveň namazaných rukou. Krásně hydratuje.“

 

 Petra Diváková, pedikérka

 

„Jsem zvyklá si často mýt ruce a musím říct, že mýdlo a krém Bis Bis mi plně vyhovují. Mám je pořád na umyvadle a vždy odcházím z koupelny s pocitem čistoty. A to někdy dostávají ruce dost zabrat – po práci na zahradě, v kuchyni nebo při úklidu. Líbí se mi také nevtíravá příjemná vůně.“

 

Lída Valentová

 

TIP: Sadu můžete pořídit i jako hodnotný dárek pro členy rodiny nebo přátele. Třeba pro ty, o nichž víte, že jejich ruce jsou extrémně namáhané.

Zpět do obchodu